Toimitusehdot

Yleistä

Seuraavia ehtoja sovelletaan kaikkiin tilauksiin, jonka asiakas tekee PelhoDesign (y-tunnus 2480231-5) verkkokaupassa. Käyttämällä PelhoDesign verkkokauppaa asiakas hyväksyy tässä esitetyt ehdot. Varmista ennen tilausta, että olet lukenut ja ymmärtänyt nämä ehdot.

 

Hinnat ja toimituskulut

Valmiiden tuotteiden sekä tilattujen suunnitelmien hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät toimituskuluja. Toimitusvaihtoehdot on ilmoitettu selkeästi maksuvaiheessa. Voimassa olevat toimituskulut ovat seuraavat:

  • Tuotteet lähetetään pääsääntöisesti pakettina (pl. Postikortit ja A4- printit) smart-postilla, jonka postikulut ovat 5,90€
  • Paketit ulkomaille hinnoitellaan erillisesti, pyydän ottamaan yhteyttä, jos postitus tarve on ulkomaille.
  • Postikortit ja A4- printit lähetetään kirjeenä, jonka postikulut ovat 3,00€.

 

Maksutavat

Maksutapoina verkkosta ostettaessa lasku, jonka suoritettuaan asiaalla lähetetään hänen valitsemansa tuotteen. Jos asiakas valitsee noudon, niin maksun voi suorittaa käteisellä tai pankki-/luottokortilla.

 

Vaihto- ja palautusoikeus

Tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus lukuun ottamatta tilaustöitä. Jos tuotteen palautustilanne tulee, pyydämme ottamaan yhteyttä ennen mahdollista palautusta sähköpostilla PelhoDesign@hotmail.com. Tuotteet tulee palauttaa osoitteeseen Voikonkatu 7 A 1, 40200 Jyväskylä.

Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäiskunnossa. Palauttaja maksaa itse postikulut, käyttäen kohtuullisia postituskuluja. Tuotteen palautuessa, maksamme palautuksesta aiheutuneet postikulut tuotteen ollessa kunnossa. Liitä palautukseen syy, tilinumero sekä allekirjoituksesi.

Mikäli ostettu tuote palautuu myyjälle, ostajan sitä noutamatta, veloitamme uudelleenlähetyksestä postikulut.

 

Ongelmatilanteet

Jos tuote katoaa ja vioittuu kuljetuksen aikana, pyydämme ilmoittamaan asiasta viimeistään 14 päivän kuluessa. Jos paketti on vioittunut postin toimesta, pyydämme tekemään reklamaation postille.